FOLDEBORDE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Her kan du finde gode links til andre hjemmesider, eller nogle der relaterer til foldeborde.

 

Her kan du også finde den populære og meget solgte Ana stol. Vi fører et kæmpe udvalg af klapborde og flere typer klapstole i god kvalitet. Til skolebrug kan du se eksamensborde og flere typer undervisningsborde. Hvis du mangler et rundt bord med klapstel eller konferenceborde med klapstel, kan du også finde det på websiden.

Kirkestole - På vores webside med kirkestole, viser vi bl.a. Ana stole i forskellige varianter. Ana stole er igennem årene, siden produktionen af stolen startede, blevet solgt i adskillige tusinder og vi har hjulpet godt til med salget. Siden vi selv startede i 1991, har vi solgt stole til kirker i Danmark og også i udlandet og mange af disse stole har været Ana stole. Fabrikken har udvidet garantien på Ana stole til 6 år. Find en Ana stol på websiden og indhent et godt tilbud.
Eksamensborde - Du kan finde eksamensborde til skoler, gymnasier, mødelokaler m.m. på websiden med eksamensborde. Vi forhandler også de gode eksamensborde fra Lifetime og vi har også billige eksamensborde i træ. Nogle af disse borde bliver leveret usamlet, så der kan være mange penge at spare ved selv at samle eksamensbordene. Vi har særlig et eksamensbord vi vil gøre opmærksom på og det er et billigt og robust eksamensbord, hvor der  også kan tilkøbes en transport og opbevaringsvogn til eksamensbordene.
Klapstol - Vi forhandler Lifetime klapstole med 10 års garanti, hvor der også kan tilkøbes en trolley til opbevaring og transport. Du kan også finde andre klapstole på klapstol.dk. Vi har f.eks også Event klapstole i flere farver og nogle kan også fås med polstring. Du kan også finde de billige Zown klapstole, hvor der kan tilkøbes to størrelser opbevaringsvogne beregnet til 50 og 100 stk. klapstole. Besøg klapstol.dk og find en god klapstol, så finder vi en god pris.
Plaststole - Vores webside med plaststole, indeholder specielt vores populære Ana stol. Du finder også nogle billigere plaststole, som også kan fås med polstring. Fordelen ved de plaststole vi forhandler, er at der til mange af dem kan tilkøbes en transportvogn.
Stabelstole - På stabelstole.dk finder du nogle stabelstole, som virkelig er gode til at stable. Hvis du leder efter nogle stabelstole der stabler mange og højt; så skal finde dem som har tynde slædeben, eller også kaldt meder. De stabelstole er velegnet til at stable højt, endda op til 45 stk. i højden. Til disse stabelstole findes der som regel også en trolley til transport.
Taburet - Besøg vores hjemmeside med taburetter og se det store udvalg af taburetter som er velegnede til mange formål. Vi kan tillave en taburet i højden, som du har bestemt, bare den er inden for den minimum og maximum højde vi kan bevæge os indenfor. Vi kan også sætte det antal fodhvilere på som du ønsker og i de højder du foreslår. Vores taburetter er særligt udviklet til steder hvor der kræves ekstra holdbarhed, såsom skoler m.m. Vi har også fået en ny taburet i vort udvalg, som hedder Silent. Det er en meget lydløs taburet, som er udviklet specielt til skoler, institutioner, børnehaver og lignende.
Taburetter - Hos os kan du købe skoletaburetter, som kan tåle til den hårde belastning, som eleverne kan byde en taburet igennem mange år. Vær særlig opmærksom på vores nye Silent taburet, som fås i høj og lav udgave. Undersøg vores webside og se disse taburetter vi forhandler.
Ana stole - Den populære Ana stol, bliver ved med at være lige populær. Det er helt utrolig som denne stol stadig er eftertragtet og bliver solgt. Vi har solgt Ana stole lige siden de første stole forlod fabrikken og vi har efterspørgsel på denne Ana stol, mange gange i løbet af en uge. Ana stole er særlig velegnet til steder hvor der  afholdes møder og konferencer og særligt forsamlingshuse  har igennem årene valgt Ana stole. Stolene står da også i de fleste af Danmarks forsamlinghuse. Besøg vores webside med Ana stole og se Danmarks største galleri med Ana stole.
Konferenceborde - Vi har et stort udvalg af konferenceborde i mange prisklasser og kvaliteter. Se alle konferenceborde og kontakt os for et godt tilbud.
Konferencestol - Konferencestole i alle prisklasser kan ses hos os. Vi forhandler konferencestole i træ, plast og metal.

Runde borde - Se vore webside med runde borde, som særligt er velegnede til forsamlingshuse og andre steder hvor der skal bruges flexible møbler. Vi har runde borde i plast og runde borde i træ. Vi har særligt et godt udvalg af runde borde med klapstel, som er beregnet til at blive pakket væk efter endt brug. Der kan fås transport- vogne til mange af bordene. Vi har også runde stå borde, som er lette at pakke sammen. Besøg websiden med runde  borde og få et tilbud på et rundt bord.

Stabelstol - Find en god stabelstol på denne webside. Vi har dem i mange udgaver og prisklasser, så kontakt os og få et godt tilbud på stabelstole.

Klapstole - Vi har de gode klapstole i vort sortiment af klapstole. Vi har klapstole som er velegnet til brug i forsamlingshuse, skoler, kirker, festlokaler m.m. Vi giver f.eks 10 års garanti på en klapstol fra Lifetime og 3 års garanti på Event klapstole. Til næsten alle vores klapstole, kan der tilkøbes en trolley, så det bliver nemt at opbevare og transportere klapstolene. Se mere om disse klapstole på en af vores websider.

Klapborde - Gode og billige klapborde finder du hos. Vi har solgt klapborde i mange år og derfor har vi også en god viden og expertise, som vi kan give videre. Vi har klapborde i næsten alle afskygninger i træ og plast. Hos os kan du få et godt tilbud på et klapbord.

FOLDEBORDE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 7512 7777
Mail: luthje@foldeborde.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT